Stormbaan huren

Hindernisbaan

v.a. 100,-

Mega balls

v.a. 249,-

Buikglijbaan

v.a. 100,-

Tobbedansbaan

v.a. 85,-

Rodelbaan

v.a. 295,-

Zeephelling

v.a. 199,-

Klauterhelling

v.a. 170,-

Lees hier meer over het huren van een stormbaan:

Een hindernisbaan huren is een leuk idee voor bijvoorbeeld een sportdag. Ook op een beurs of evenement wat gericht is op kinderen en/of gezinnen misstaat een stormbaan die je kunt huren zeker niet. Of je nou een heel groot evenement aan het organiseren bent, of bezig bent met de voorbereidingen van een straatfeest, op huren.nl vind je het verhuurbedrijf van stormbanen wat bij jouw eisen en wensen past. Soorten stormbanen die je kunt huren zijn bijvoorbeeld: een klauterhelling, een hindernisbaan, een tobbedansbaan, een touwslingerbaan, een buikglijbaan en de basejump. Let er bij het vergelijken van de verhuurbedrijven op hoe ze omgaan met de veiligheid van de kinderen die gebruik maken van de stormbaan. Bekijk of het bedrijf gecertificeerd is en of de stormbanen die ze verhuren gekeurd zijn. Houd er bovendien ook rekening mee, dat als je een opblaasbare hindernisbaan wilt huren, je elektriciteit nodig hebt. Bekijk van te voren of er stroomvoorziening is op de plek waar de survivalbaan moet komen. Als er geen stroom beschikbaar is, informeer dan bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. Meer handige weetjes over stormbanen vind je op onze blog over strombanen

Vind het verhuurbedrijf van stormbanen bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een opblaasbare stormbaan om te huren? Dan ben je op de juiste website beland. Huren.nl is een vergelijkingswebsite, wat betekend dat je alle verhuurbedrijven waar je een stormbaan kunt bekijken en vergelijken. We hebben ervoor gezorgd dat het zo makkelijk mogelijk is om de verhuurders te vergelijken. Je kunt de verhuurbedrijven van stormbanen, survivalbanen en hindernisbanen bijvoorbeeld sorteren op afstand, zodat je in één keer kunt zien bij welk verhuurbedrijf je dichtbij een stormbaan kunt huren. Het kan natuurlijk zijn dat dit verhuurbedrijf aan de andere kant van het land zit. Dit betekent dat je in één oogopslag kunt zien welke verhuurbedrijven waar je een survivalbaan kunt huren het dichtst bij jou in de buurt zitten.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Wat voor soort stormbaan kan ik huren?

Als je een springkussen stormbaan wilt huren is hiervoor ontzettend veel keuze. Niet alleen door het grote aantal verhuurbedrijven, maar ook doordat er veel verschillende soorten stormbanen zijn. Zo kun je naast normale stormbanen ook een springkussen glijbaan, een buikglijbaan en een afmatbaan huren. Voordat je een stormbaan gaat huren moet je rekening houden met het aantal kinderen dat er komen. Elke stroombaan heeft namelijk een maximaal aantal kinderen dat er tegelijkertijd op mag. Ook niet alle stormbanen zijn voor alle leeftijden geschikt. Zo zijn de hoge en lastige hindernisbanen niet geschikt voor jonge kinderen. Let bij het kiezen van een stormbaan altijd op de minimum en maximumleeftijd die bij de attractie vermeld staat. Bekijk daarnaast ook hoeveel ruimte de stormbaan inneemt. Stormbanen zijn vaak erg groot en nemen veel ruimte in beslag. Een stormbaan huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Moet je borg betalen bij storm baanverhuur?

Een groot deel van de verhuurders vragen borg. De minimale borg verschilt per verhuurder en varieert tussen de €50 en €200. Bij de meeste verhuurders die borg vragen betaal je de borg op het moment dat de stormbaan wordt overgedragen. In de algemene voorwaarden van de verhuurder vind je terug of je borg dient te betalen.

Hoe lang van tevoren moet ik een stormbaan reserveren?

Bij stormbaan verhuur raden we je aan om zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is stormbaan verhuur zeer populair. Huur zo ver mogelijk van tevoren een stormbaan, zo vergroot je de kans dat je de stormbaan succesvol in je bezit hebt op de door jou gekozen dag.

Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?

Dit verschilt sterk per verhuurder. Verhuurders hanteren vaak een regeling zoals een mooi weer garantie. Zo heb je bij een aantal verhuurders de mogelijkheid om kosteloos te annuleren wanneer de regenkans een X aantal procent is. We willen je adviseren om altijd de algemene voorwaarden van de verhuurder door te lezen. In de algemene voorwaarden vind je de annuleringsvoorwaarden terug. Lees deze voorwaarden goed door en voorkom verrassingen.

Zijn accessoires zoals de blower, haringen en het grondzeil bij de prijs inbegrepen?

Benodigdheden zoals de blower, haringen en het grondzeil zijn vaak bij de prijs inbegrepen. Een haspel is niet bij de prijs inbegrepen, deze kun je vaak apart bij het verhuurbedrijf huren. Controleer voor de zekerheid bij de verhuurder welke accessoires en benodigdheden bij de prijs zijn inbegrepen. Staat de informatie niet op de website vermeld? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bij vragen staat de verhuurder je graag te woord. Bekijk alle stormbaan verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij springkussen verhuur?

Wanneer je online een stormbaan reserveert, dan kun je de reservering in sommige gevallen meteen met iDeal betalen. Bij enkele verhuurders betaal je op het moment dat de stormbaan wordt geleverd. In andere gevallen kun je ook achteraf met AfterPay of op factuurbasis. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder of overleg met het verhuurbedrijf over de mogelijkheden.

Levering

Worden aggregaten of haspels meegeleverd?

Aggregaten of haspels worden bij vrijwel alle verhuurders niet meegeleverd. In veel gevallen zijn deze producten wel te huur bij de stormbaan verhuurder. Met een aggregaat ben je niet afhankelijk van een stroompunt in de buurt en kun je de stormbaan overal opzetten. Vergelijk alle verhuurders en vind de stormbaan en de verhuurder die het beste bij je past.

Kan ik een stormbaan laten bezorgen?

Vrijwel alle verhuurders bezorgen de stormbaan op locatie. De meeste verhuurders leveren de opblaasbare stormbaan tot een bepaalde afstand. Na deze afstand rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer. Vergelijk de verhuurder dus niet alleen op de huurprijs. Kijk altijd naar de bezorgkosten, zo voorkom je onverwachte bijkomende kosten. Bekijk de bedrijven met een stormbaan te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Kan ik een stormbaan zelf ophalen?

Een springkussen stormbaan ophalen is in veel gevallen mogelijk. Bespreek van tevoren goed welk tijdstip het beste uitkomt. Houd er wel rekening mee dat een stormbaan tussen de 50 en 400 kilo kan wegen. Ga dus na of je de stormbaan makkelijk kunt vervoeren en kunt laden en lossen. Neem telefonisch contact op met de verhuurder en bespreek de mogelijkheden.

Wat gebeurt er tijdens de levering van de stormbaan?

Voordat de overdracht van de stormbaan plaatsvindt, is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de overdracht altijd je legitimatiebewijs mee en zorg er voor dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin dient te betalen hangt af van de verhuurder. Controleer voorafgaand of je de borg contant of per pin dient te betalen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wordt de stormbaan voor mij opgebouwd?

In de meeste gevallen dien je de stormbaan zelf op te zetten. Een stormbaan opzetten gaat binnen enkele minuten en is vaak niet moeilijk. Bij de levering krijg je in de meeste gevallen instructies over het opzetten en het gebruik van de stormbaan. Het moeilijkste deel van het opzetten is het versjouwen. Houd er rekening mee dat je meerdere personen nodig hebt om de stormbaan te verplaatsen. Een stormbaan huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Gebruik

Moet ik de stormbaan schoonmaken na gebruik?

De meeste verhuurders stellen het zeer op prijs als je de stormbaan even met een doek schoonmaakt. Het schoonmaken kan namelijk alleen wanneer de stormbaan opgeblazen is. Wanneer de stormbaan vies wordt geretourneerd, dan kan het zijn dat het verhuurbedrijf schoonmaakkosten verrekend. Het kan ook zijn dat deze kosten al in de prijs zijn verwerkt. Voorkom extra kosten door de stormbaan netjes en schoon te retourneren bij het verhuurbedrijf.

Op welke ondergrond mag ik de stormbaan plaatsen?

Een stormbaan mag je op elke ondergrond plaatsen. Zorg er wel voor dat de grond vlak is. Verwijder voor het plaatsen van de stormbaan takken en ander los materiaal, en zet de stormbaan vast zodat hij niet teveel schuift. Leg er altijd een grondzeil onder, deze wordt vrijwel altijd meegeleverd.

Wat moet ik doen bij regen?

Dek bij regen de stroomaansluiting zo snel mogelijk af. Houd het luchtkussen opgeblazen. De meeste stormbanen kunnen goed tegen regen. Als je de stormbaan leeg laat lopen dan zal deze vollopen met water. Laat de stormbaan dus altijd opstaan! Haal de kinderen van de stormbaan en wacht tot de bui afgelopen is. Als de bui over is, kun je de stormbaan droogmaken met een doek.

Moet er toezicht zijn op de stormbaan?

Ja, springkussen stormbanen dienen altijd onder toezicht te blijven van een volwassenen. De stormbaan mag niet onbeheerd achtergelaten worden, dit is om ongelukken te voorkomen.

Kan ik een stormbaan aansluiten via een verlengsnoer?

Dit is in de meeste gevallen mogelijk als je gebruik maakt van een verlengsnoer tot 25 meter. Als je meerdere of langere verlengsnoeren gebruikt, dan raak je spanning kwijt. Bij een zwaar belast stopcontact en een lang verlengsnoer van bijvoorbeeld 100 meter zal een springkussen blower niet goed werken. Maak gebruik van een zo kort mogelijk verlengsnoer of haspel en gebruik een leeg stopcontact.